Om oss

Vi har specialiserat oss på att kunna erbjuda våra kunder rostfria tankar, men också tankar i annat material. Våra kunder har ofta har speciella krav gällande utformning, därför erbjuder vi, genom våra samarbeten med uppköpare i Europa, 1000 tals olika typer av tankar som passar de flesta. Utrustningen är ofta begagnad men vi kan också erbjuda nytillverkade tankar efter kundens önskemål. Vi presenterar de flesta tankar med pris, teknisk specifikation och ritningar om det finns. Då kan kunden enkelt välja vilken tank som är av intresse. Vi har goda samarbeten med fraktspeditörer som snabbt kan ge priser fritt er adress.

Vi visar även upp ”övrig processutrustning ” som finns
tillgänglig och till salu, vi har anpassat vår hemsida för att visa olika typer
av utrustning som  finns inom livsmedel, kemi, energi och andra som
använder likartad utrustning.

Hur går en affär till?

Efter att ni hittat en lämplig utrustning som passar så offererar vi den med de villkor som gäller. Betalningsvillkoren kan variera beroende vem som äger utrustningen men det framgår alltid i dom offerter som skickas. Processöverskott AB har tusentals kontakter till beslutsfattare i Norden och Europa för köp och leveranser.

Köptrygghet

Vi gör allt för att både kund och leverantör ska känna trygghet inför ett köp. Köptrygghet är vårt motto när det gäller både nytt och begagnat. De flesta tankar genomgår en besiktning innan försäljning, de tvättas och en del saker åtgärdas, foton presenterar tankarna både inom och utanpå, allt för att kunden ska veta vad dom köper.

Garantier

Vid en nyproduktion lämnas oftast 1 års fabriksgaranti. En varugaranti lämnas nästan aldrig vi ett köp av en begagnad utrustning, ett undantag är ett köp av en renoverad utrustning som ofta ger en renoveringsgaranti som löper i olika perioder. Vi vill dock ge våra kunder en så bra köptrygghet som möjligt, därför rekommenderar vi en besiktning hos ägaren innan köp.

preloader